ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Тони Димитрова се гушка с млад колега

Тони Димитрова се гушка с млад колега

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Тони Димитрова

Певицата Тони Димитрова от известно време е преоткрила любовта благодарение на певеца Иван Ченов, който стана популярен покрай участието си в риалити формата Гласът на България.

Тъмноокият изпълнител, който е с повече от десетилетие по-млад от блондинката, е неразделен с нея и дори не я оставя, когато тя пътува заради професионални ангажименти.

Тони е много доволна, че Иван е толкова силно пристрастен към нея, че не може да остане и за ден самичък. Двамата се познават отдавна, но едва от няколко месеца между тях е припламнало нещо по-силно от приятелско чувство.

Певицата изобщо не се притеснява, че новата й любов е родена, когато тя вече е влизала в тийнейджърската възраст. Според Тони пречки за любовта им няма, освен завистта на хората, които не спират да я одумват.

На певицата и младия й спътник това не прави особено впечатление и двамата не само че демонстрират чувствата си на публични места, но са започнали работа и по общ музикален проект.

В най-скоро време ще се завърти първото им дуетно парче, което се казва "Уличен музикант" и най-вероятно това е само началото на новия им албум.

Според клюкарите Иван, който не можа да спечели шоуто за най-добър глас, сега залага на популярността на Тони, за да набере скорост в музикалния бизнес.

Тони обаче не е на това мнение и според нея връзката й с Иван ще издържи много дълго, защото я зарежда с енергия за работа, както никога досега.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest