ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Ивена последва Джина на свободния пазар

Ивена последва Джина на свободния пазар

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Ивена

Фолк певицата Ивена последва приятелката си и колежка Джина Стоева, която преди броени дни напусна музикалната компания, в която работеше дълги години. Драмата се развихри след скандал заради Алисия.

Джина сподели, че напуска заради много причини, но чашата на търпението й преляла, когато песен, подготвяна за нея и Тони Стораро, изведнъж се появила в изпълнението на чернокосия певец и Алисия.

Според Джина Стоева това било прекалено дори за търпелив човек като нея, затова тя взела окончателно решение да напусне музикалния си продуцент и компанията му.

От няколко дни блондинката се е посветила на развитието на самостоятелната си кариера и според нея тя ще е доста по-успешна, тъй като нямало да се получават спънки в името на друга колежка, която се толерира във фирмата.

Джина Стоева

Най-добрата приятелка на Джина - Ивена, днес обяви, че също вече не е част от музикалната компания, където се е сближила с русата бунтарка. Двете са заедно от няколко години не само по участия, но също така и на почивки през зимата и лятото.

Миналата година Ивена и Джина изкараха доста време на палатка и споделиха, че този начин на почивка им харесва дори повече от луксозните хотели, с които са свикнали.

Ивена е обидена от неспазени обещания от страна на фирмата, а освен това тя е на мнение, че е срещнала спънки в комуникацията.

Затова певицата ще оцелява на свободния музикален пазар заедно с Джина, която има опит в екстремните ситуации от времето, когато беше една от звездите в шоуто Сървайвър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest