Ненчо Балабанов признат за имитатор номер едно

Ненчо Балабанов

Актьорът Ненчо Балабанов, станал известен с успешното имитиране на премиера Бойко Борисов, оправда очакванията на феновете си, като спечели шоуто Като две капки вода.

Ненчо, който се превъплъти успешно в куп певци и певици по време на участието си в шоуто за имитации, се изяви като истински виртуоз на сцената и отдавна се шушукаше, че той ще е големият победител.

След като блесна като екзотичната певица Прея в началото на шоуто, Ненчо се изяви за последно като Коцето-Калки и успя да изпее хита му Векът на любовта точно като оригинала. Той получи чисто нова кола, а според клюката ангажиментите му за реклама сега ще нараснат.

Колегите на Ненчо го поздравиха с победата, но според мълвата Криско е очаквал да вземе първото място, тъй като той се справи добре с имитациите и след като го хвалеха непрекъснато, рапърът сега е малко разочарован. Въпреки това обаче той получи овации и се нареди на четвърто място.

Азис, който за финала блесна с парчето на Цеца Величкович Кукавица, също се бе устремил към първото място, но все пак се нареди в челната тройка. На второ място е актьорът Филип Аврамов, който също се представи блестящо в шоуто.

Нито една от дамите не успя да се нареди сред четиримата финалисти в шоуто. Джуджи, Нона Йотова и Жана Бергендорф не успяха да наберат достатъчно точки и останаха назад в класацията.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати