ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Божинов пак с брюнетка

Божинов пак с брюнетка

Божинов пак с брюнетка
Снимка: сп. ОК!

Докато Николета Лозанова се оглежда за нов мъж, а Алисия за пореден път е в добри отношения с Ники Михайлов, бившият и на двете Валери Божинов отново е с огнена брюнетка.

Снимка на щастливия Валери, прегърнал млада красавица със слънчеви очила, накара злите езици да зашушукат, че Николета и Алисия сигурно са побеснели.

Брюнетката, освен че изглежда добре и е доста по-млада от футболиста, учи в Италия, където срещнала прочутия с любовните си похождения български спортист.

Младата интелектуалка, която е българка по произход, смята да остане на Ботуша още дълго време. Валери, който е известен с любовта си към всичко италианско, бил много доволен от развоя на събитията.

Божинов пак с брюнетка

Според клюката двамата вече са се насладили на прекрасни мигове заедно по време на романтичен уикенд. Не е ясно дали връзката им ще издържи дълго, но Валери изглежда много доволен от поредното си завоевание.

След края на брака му с Николета Лозанова футболистът не страда прекалено дълго, както се случи и когато се раздели с Алисия. Той се радва на две деца от връзките си - Валери младши и Никол, на които осигурява щедра издръжка.

Той не споделя с приятели дали е готов за сериозно обвързване, но напоследък започнал да се държи много по-улегнало от преди и според клюкари може би иска отново да се посвети на по-сериозна връзка.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати