Гениите на шоубизнеса

Кейт Бекинсейл

Оказва се, че холивудските актьори са не само талантливи и красиви, но и доста интелигентни. Доказателство за това са резултатите от тестовете за интелигентност на много от познатите ни от големия екран или музикалната сцена лица.

В групата на умниците попадат Материалното момиче Мадона и Натали Портман, чието IQ е около 140 точки. По-умна, а според някои и по-красива от тях, е Кейт Бекинсейл, чието IQ е цели 152 точки.

Две други дами също имат доста впечатляващи резултати и визия. Шарън Стоун и Сидни Крауфорд имат IQ от 154 точки, което ги нарежда сред най-големите умници на Холивуд.

И ако се чудите дали правилото талантливи, красиви и умни важи за представителите на силния пол, ще ви отговорим накратко – Да.

Натали Портман

Само ще споменем имената на Мат Деймън, Аштън Кътчър и Куентин Тарантино, чиито коефициент на интелигентност е около 160, което, ако е така, ги изравнява с най-великия жив физик – Стивън Хокинг.

Сред гениите на шоубизнеса се нареждат още Джоди Фостър, Никол Кидман, Арнолд Шварценегер и дори нашумялата поп певица Кеша. Ким Кардашиян не присъства в списъка.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати