Джина Стоева дразни Алисия с голи снимки

Джина Стоева

Фолк певицата Джина Стоева, която наскоро напусна музикалната компания, в която работи петнадесетина години, реши да привлича вниманието на феновете си с чисто голи свои снимки.

Блондинката, която напусна продуцента си заради скандал с Алисия и Тони Стораро, се пусна чисто гола в социалната мрежа. Според клюката изпълнителката прави това, за да подразни Алисия и да прехвърли фенската й маса към себе си.

Джина Стоева и Тони Стораро тъкмо записвали дует, когато внезапно същото парче било пуснато в изпълнение на Тони и Алисия. Това толкова вбеси Джина Стоева, че тя напусна компанията с гръм и трясък и разтръби навсякъде за решението си.

След нея напусна и приятелката й Ивена и двете решиха да се продуцират сами. Почитателите на Джина Стоева не спряха да обсъждат снимката, с която тя надхвърли очакванията на всичките си фенове.

Алисия

На фотоса блондинката позира както майка я е родила, полегнала върху кърпа на каменист плаж. Без да се прикрива особено, тя демонстрира почти целия си пищен бюст, а задните й части са напълно открити за погледите на почитателите.

Върху единият й хълбок личи закачлива татуировка. Джина налива масло в огъня, като гледа палаво към обектива на фотогррафа. Снимката е любителска и въпреки това направи голям фурор в социалната мрежа.

Джина, която участваше в риалити шоуто Сървайвър, е наясно как да се справя с трудните ситуации в живота. Затова веднага измисли как да привлича вниманието на феновете - точно както колежката си Камелия, която пуска чисто голи снимки от плажове. Тя също като Джина напусна музикалната си компания и се продуцира сама.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати