Том Круз отново ще се жени

Том Круз

Актьорът Том Круз, който беше безнадеждно самотен след развода си с Кейти Холмс, най-накрая отново е намерил любовта. Негова четвърта поред съпруга най-вероятно ще стане асистентката му Емили Томас, която работи за него от една година.

Том Круз се разведе след бурна любов с колежката си Кейти Холмс, която го дари с малката красавица Сури. Въпреки че благодарение на съпруга си Кейти успя да направи добра кариера в киното, тя се раздели с него заради пристрастието му към сциентолозите.

Точно това е била причината и за развода му с втората му съпруга Никол Кидман, с която осиновиха две деца. Според Никол и Кейти хора от сциентоложката църква казвали на Том какво точно да правят съпругите му, което холивудските красавици не могли да изтърпят.

Освен това Том наливал милиони долари в църквата, която според слуховете му избирала следващата съпруга. Не е ясно обаче дали сциентолозите имат нещо общо с новия избор на актьора, който грее от любов по асистентката си. Фактът, че тя наскоро е навършила 22 години, кара Том да се чувства по-млад и според приятелите му напоследък работи с по-голям ентусиазъм.

След раздялата си с Кейти Том беше съкрушен и дори имаше опасност да се пропие, но след тежка депресия актьорът се съвзе и започна отново да се снима в кинопродукции, от които взима милиони долари. Не е ясно дали Емили ще приеме пристрастието му към хора, които да управляват живота ѝ, но той е убеден, че двамата ще са щастливи заедно.

Освен с Никол Кидман и с Кейти Холмс Том Круз е подписвал брачен договор и с друга своя колежка. Първата му съпруга е актрисата Мими Роджърс, с която двамата се развели набързо, без да се стигне до това да имат деца или да осиновят.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари