Майката на Брад Пит спасява брака му с Анджелина

Анджелина И Брад Пит

Майката на Брад Пит се е заела сериозно със задачата да спаси брака на сина си с Анджелина Джоли. Джейн Пит е накарала сина си да ѝ обещае, че ще направи всичко възможно, за да предотврати раздялата с красивата си съпруга.

Според майката на актьора децата ще страдат изключително много от раздялата на двамата, тъй като са все още прекалено малки, за да успеят да превъзмогнат случващото се. За да се премине сдобряването на звездната двойка по-лесно, Джейн Пит е заявила, че взима шестте деца на двойката при себе си, за да може Брад и Анджелина да останат насаме за няколко дни.

Според слуховете инициаторът за развода бил точно Брад Пит, който напоследък се оплаквал пред приятелите си, че бракът му с Анджелина е изчерпан, и че въпреки красотата ѝ понякога тя е направо непоносима.

Според майката на актьора причината за охладняването на отношенията им е във факта, че двамата постоянно пътуват по работа или заради благотворителни прояви и на практика нямат време един за друг.

Според Джейн Пит най-добрият начин да заздравят брака си е да изкарат втори меден месец и така да разберат, че щастието все още не ги е напуснало завинаги. Децата им с нетърпение очакват благополучна развръзка на драмата, тъй като от известно време живеят в стрес от евентуалната раздяла на родителите си.

Анджелина и Брад имат три свои деца и три осиновени. Преди да роди първото си дете от колегата си, Анджелина осинови момиченцето Захара и две момченца - Мадокс и Пакс Тиен. След това роди малката Шайло, която бе последвана и от близнаците Нокс Леон и Вивиен Маршелин.

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари