ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка разказва живота си в клипове

Златка разказва живота си в клипове

Златка

Златка Димитрова реши да споделя всичко, което ѝ се случва, във видеоклипове, за да могат почитателите ѝ да са наясно с всеки един момент от живота ѝ. Плеймейтката, която стана блондинка срещу тлъст хонорар, всеки ден прави по едно филмче.

Дългокраката красавица, която от известно време оглави фондация за благотворителност, смята, че с видео дневниците си ще бъде много по-близо до хората, които я харесват и ѝ помагат в добрините. Златка не смята, че във всяко филмче трябва да е с грим и прическа.

Целта ѝ е хората да я видят такава, каквато е в ежедневието, и да разберат истинската ѝ същност. След като преживя трагедия покрай загубата на нероденото си детенце, Златка се посвети на каузата да помага на болни и нуждаещи се хора.

Времето, което не посвещава на благотворителност, тя използва за различни проекти, в които участва. А през горещите дни се разхлажда по черноморското крайбрежие. За радост на феновете си Златка почти всеки ден е с нов бански и демонстрира татуировките по тялото си.

Една от тях е във вид на пистолет, който все едно е затъкнат в долната част на банския й костюм. Напоследък плеймейтката радва почитателите си с нова визия, след като се реши да промени цвета на косата си и да заличи прякора си Черната Златка. Освен това тя отряза дългата си коса и след като изчете куп клюки по въпроса, обяви, че е взела добра сума за промяната.

В момента Златка е решила да последва примера на световноизвестни звезди и да се разкрие почти изцяло с помощта на видео блога си. Според красавицата това ще е нещо като риалити шоу, в което обаче няма сценаристи и режисьори, а всичко е спонтанно и естествено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати