Колежки завиждат на ЛиЛана заради спортна кола

ЛиЛана

Поп певицата ЛиЛана, която от години живее повече в Лондон, отколкото в София, разбуни духовете и вбеси куп свои колежки, като се фръцна из столицата с новата си придобивка. Скъпата ѝ спортна кола събра погледите на много хора, а ЛиЛана не смята, че това е начин да се изтъква.

Дългокраката блондинка от доста време не е лазила по нервите на колежките си, които не успяха да достигнат нейния стандарт на живот. Красавицата, която следва в Англия, от време на време се завръща в родината, за да се види с приятели и роднини.

Спортната кола не е прекален лукс за ЛиЛана, която носи бижута на най-престижните английски и американски бутици за златни накити и тоалети, чиято цена би се сторила зашеметяваща на част от колежките ѝ в поп бранша. Преди години певицата успя да подразни конкурентките си у нас, като записа парче със Снуп Дог, а след това направи кавъри на световноизвестни певци, като музикалните права бяха откупени.

ЛиЛана, чийто брат е победителят в световни състезания по бийтбокс Скилър, направи дует и с него, но двамата рядко работят по съвместни проекти. Певицата, която всеки ден тича и прави упражнения за поддържане на добрата си форма, не е прекъсвала спортните си занимания още от детските си години.

Открай време се шушука за тайнствения бизнесмен, който осигурява на ЛиЛана мечтан от много жени стандарт. Певицата никога не говори за това, но се радва, че в чужбина може спокойно да се разхожда с него по улиците, без да рискува да бъде снимана от папараци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати