ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Катето Евро във вихъра на нова любов

Катето Евро във вихъра на нова любов

Катето Евро
Снимка: tv7.bg

Актрисата Катерина Евро отново е щастлива и може да разчита на силно мъжко рамо, след като не вярваше, че е възможно пак да открие любовта. Преди три години Катето Евро преживя трагедия, като загуби мъжа си, и според приятелите ѝ идеята ѝ била да живее в самота със спомена за него.

Неотдавна обаче звездата от филма Оркестър без име успяла да намери щастието, като неочаквано се влюбила в мъж, който я ухажвал от доста време. Той бил сериозен човек и не искал да позира с актрисата пред фотографи, затова ще мине доста време, преди тя да се появи на светско събитие подръка с него.

От известно време Катето направо сияе, коментират нейни колеги, които много се радват за промяната в чаровната брюнетка. Откакто стана баба, тя също много се е променила, тъй като е много щастлива от факта, че синът ѝ Сашо Кадиев я дари с внучка.

Сашо Кадиев

Когато разбрала, че синът и снахата ѝ кръщават бебето на нея, Катето едва не припаднала от радост. Докато посвещавала цялото си време на внучката си, тя не обръщала кой знае какво внимание на ухажването на влюбения в нея мъж.

Напоследък обаче решила да отдели малко време и за себе си и така се стигнало до романтични срещи и приятни разговори, които постепенно прераснали в нещо по-силно. Катето е много доволна, че синът и снаха ѝ са приятели с новата ѝ любов и напълно одобряват връзката ѝ.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати