ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мария Силвестър заби мускуляга

Мария Силвестър заби мускуляга

Нина НордНина Норд
Джедай
2k349
Мария Силвестър

Тв водещата Мария Силвестър, която доста зле преживя развода със съпруга си, се наслаждава на любовта на красив рус мъж с тяло, на което много спортисти могат да завидят. Двамата обикалят различни местенца по Черноморието, за да отпочинат пълноценно.

Мария е толкова щастлива, че не спира да се прегръща на плажа с новата си любов, която я е накарала да забрави за драмите с мъжа ѝ Силвестър Силвестръв. Силвестър, който бе част от групата Братя Мангасарян, преди няколко години се раздели за кратко с жена си.

Той изживя бурна любов с телевизионна сценаристка, но след като поиска прошка от жена си, тя го прие отново при себе си. След това обаче се оказало, че двамата постоянно се карали заради любовната афера на Силвестър и това доведе до окончателната им раздяла и последвалия я развод.

Синеоката водеща, която бе направо срината след раздялата, сега вече се чувства отново желана и обичана и това я кара да изглежда по-добре отвсякога. Силвестър също научил за новата тръпка на бившата си жена и според слуховете планирал да се види с нея.

Клюкари в телевизионните среди шушукат, че той ще се опита да даде отново шанс на любовта си с Мария, но нейни близки приятелки са убедени, че това вече никога не може да се случи.

Не е ясно дали новият любим на Мария Силвестър смята да ѝ предлага брак, но отношенията им са много сериозни и най-вероятно двамата вече са започнали да живеят заедно. Синът на водещата добре приемал новото ѝ увлечение. През последните няколко дни от почивката си Мария се снима с телевизионният водещ Георги Тошев, с когото с много добри приятели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати