Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Рапърът 100 кила става актьор

Рапърът 100 кила става актьор

Нина НордНина Норд
Джедай
2k346

Рапърът 100 кила явно е решил да се пренасочи в нова сфера и да разкрие творческите си таланти пред камерата, но като актьор. Скандалният изпълнител ще участва в новия сезон на телевизионния сериал Столичани в повече, където ще се изявява рамо до рамо с футболиста Благой Георгиев.

100 кила се подготвя сериозно за новото си амплоа, тъй като смята и занапред да участва в телевизионни и дори в кино продукции, затова иска режисьорите и продуцентите в България да го харесат. Той е на мнение, че рапърите са сред най-добрите актьори и дава пример с Уил Смит, който от рапър се превърна в холивудска звезда.

Мисълта, че ще играе в популярния сериал и ще е редом с Любо Нейков и Стоянка Мутафова въодушевила много рапъра и той смята дори да създаде ново парче, вдъхновен от актьорската си работа. Рапърът, който често участва в благотворителни концерти, е с противоречив имидж, тъй като понякога се замесва и в скандали.

Продуцентите на телевизионния сериал обаче са го избрали сред останалите му колеги рапъри, защото са на мнение, че той ще успее да се справи перфектно с новата си роля. Благой Георгиев също се готви целеустремено за новата си изява пред камерата.

Заедно с тях в новите серии на Столичани в повече зрителите ще могат да видят и бившата половинка на актьора и телевизионен водещ Димитър Рачков. Христина Апостолова, която е бивша съпруга на Димитър, се слави в актьорските среди като талантлива и изпълнителна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати