ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мика Стоичкова отново е влюбена

Мика Стоичкова отново е влюбена

Мика Стоичкова

Дъщерята на Христо Стоичков Мика е отново влюбена и този път е убедена, че нещата са напълно сериозни и дори е готова да създаде семейство и да има деца от новия си любим. Избраникът на Мика е от турски произход и неотдавна красавицата се разходи из Истанбул.

Съдбата срещнала Мика с новия ѝ любим в момент, в който тя изобщо не очаквала появата на нова любов на хоризонта. След като изпита известно разочарование от актьора Иво Аръков, с когото имаше кратка любовна авантюра у нас, Мика се посветила предимно на срещи с приятелки и на работа.

Съвсем случайно обаче нещата се получили и Мика не спира да се радва на новата си страст вече в продължение на няколко месеца. Бившият ѝ приятел Иво Аръков не коментира ситуацията, тъй като все още явно не е успял да се съвземе от спомена за раздялата. Двамата така и не успяха да останат добри приятели, а намеците на клюкарите от светските среди, че актьорът е очаквал финансова подкрепа от Мика, окончателно убиха тази възможност.

Мика е щастлива с новия си избраник, защото той успявал всеки път да я изненада приятно и не се притеснявал да покаже истинските си чувства. Според красавицата това е залог за всяка успешна връзка. Двамата все още не са решили дали да сключват някога брак, но вече мислят за бъдещи наследници.

Мика смята, че изживява толкова страстна любов, че дори боговете биха ѝ завидяли за нея. Тя публикува снимки на избраника си навръх рождения му ден, като на един от фотосите той е коленичил пред нея в романтична рицарска поза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати