Камелия заголи задни части

камелия

Фолк звездата Камелия, която обича да се снима без дрехи, за пореден път предизвика редица коментари в социалната мрежа и сред колежките си, като пусна своя снимка без бански костюм в басейн. На снимката Камелия позира с гръб към камерата, като акцентът е върху голото ѝ дупе.

Певицата много се гордее със стегнатите си задни части, които извайва във фитнеса. Според блондинката дупето ѝ е като детско барабанче. Не на същото мнение обаче за съжаление са посетителите на социалните мрежи, част от които оспориха красотата на голата изпълнителка.

Въпреки че с лекота може да изтрие коментарите на десетките хейтъри, Камелия не го е направила, защото винаги е смятала, че всеки има право на мнение. Тя дори не се обидила от неприятните думи, които прочела за себе си, защото е свикнала да ги чува от свои злобни колежки през годините.

Напук на всичко Камелия, която преди време смело напусна компанията, в която се превърна в звезда, продължава да прави нови парчета и да бъде една от най-търсените певици за участия в нощни клубове. Въпреки че се пуска чисто гола на снимки, напоследък Камелия се облича почти като монахиня за участия и предпочита дългите до земята рокли пред тесните впити рокли.

За да покаже, че подхожда с чувство за хумор към всичко, Камелия пусна своя снимка, яхнала метла. Певицата е свикнала да приема лошите думи, без да им обръща внимание, тъй като в противен случай би трябвало да си търси психоаналитик.

Няколко години след като навърши 40, Камелия е една от най-добре изглеждащите във фолкгилдията и дължи усилията си най-вече на упорити физически упражнения и спазване на правила за здравословен начин на живот. Тя внимава с какво се храни и не прекалява с пороците.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати