Кои са холивудските звезди с руски корени

Леонардо ди Каприо

Много холивудски звезди имат руски корени, но това не е факт, който се коментира, тъй като самите актьори не обичат да го споменават. Само някои от тях нямат нищо против руския си произход и не забравят, откъде са тръгнали.

Актьорът Джейк Гиленхал произхожда от семейство на емигранти от Русия, които пристигнали в САЩ. Той започнал да се снима на 11-годишна възраст, но родителите му разрешавали той да отсъства от училище не повече от 2 месеца в годината. Звездата, която блести в новия филм Левакът, най-вероятно ще вземе Оскар за ролята си.

Никол Шерцингер също е от руски произход. Майка ѝ е наполовина рускиня, наполовина хавайка, а баща ѝ - филипинец. На тази смесица Никол дължи екзотичната си външност, която взе акъла на състезателя Люис Хамилтън. Тя обаче се измори да чака предложение за брак от него и след осем години връзка го заряза.

Джейк Гиленхал

Леонардо Ди Каприо се гордее с баба си, която е била чистокръвна рускиня и преживяла революцията, след което емигрирала в САЩ. Според актьора на железния характер на баба си, чиято фамилия била Смирнова, той дължи пътя си към успеха.

Джеймс Франко, станал истинска звезда след ролята си във филма Убийствено интервю, е с руски корени. Баба му и дядо му са били чистокръвни руснаци, но са емигрирали в САЩ, за да се спасят по време на войните. Майката на Джеймс е писателка и според актьора тя се влияе от творчеството на руските класици.

Младият талант Джеси Айзенбърг, който получи номинация за Оскар за ролята си във филма Социална мрежа, е с руски аристократичен произход. Освен успеха си в киното Джеси набира скорост и в театъра, но не като актьор, а като драматург.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати