ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Бавачка развела Бен Афлек

Бавачка развела Бен Афлек

Нина НордНина Норд
Джедай
2k352
Бен Афлек

Дженифър Гарнър и Бен Афлек, които бяха сочени като пример за стабилен холивудски брак, се разделили заради бавачката на децата им. Въпреки че са разведени, двамата преди броени дни се видяха, за да отпразнуват рождения ден на актьора.

Бен дълго време отричаше авантюрата си с 28-годишната Кристина Узунян, която месеци наред се грижела за децата му. В момента, в който Дженифър научила за изневярата на съпруга си с бавачката, тя я уволнила и казала на половинката си, че се разделят.

Двамата обаче решили да запазят приятелски отношения заради децата. Бен Афлек се изяви точно като колегата си Джъд Лоу, който не успя да издържи на гледката на прелестите на бавачката на децата си и изневери на съпругата си, докато тя отсъстваше от дома им. Това струва развод и баснословна издръжка на актьора, но той твърди, че не съжалява за случилото се.

За разлика от него обаче Бен лъгал Дженифър до последно, като я убеждавал, че никога не би я заменил с друга. Ревнивата актриса изобщо не му повярвала, още повече, че в Интернет бяха публикувани кадри, на които Бен се държи доста интимно с бавачката.

Дженифър Гарнър

Бен не смеел да осъществява плановете си за интимност с младата бавачка в дома си, затова я водел в близък хотел. За негово съжаление обаче много хора го разпознали и информирали съпругата му, която не понесла предателството му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати