Внучката на Морган Фрийман станала жертва на екзорсисти

Внучката на Морган Фрийман

Таен ритуал на секта екзорсисти отнел живота на внучката на холивудската звезда Морган Фрийман. Джанет Брадшоу загинала от ужасна смърт, докато участвала в зловещ ритуал със свои приятели. Джанет не е родна внучка на актьора, тя е внучка на първата му съпруга.

Въпреки липсата на кръвна връзка със загиналата млада жена Морган не може да си намери място от скръб, защото е бил много привързан към нея. Тя е израснала буквално пред очите му и когато станала голяма, за много неща търсела съвета му.

Морган не иска да се среща с никого през последните няколко дни, защото не може да повярва, че внучката му е била убита по най-зловещия начин - гърлото ѝ е било прерязано. Тя бе открита в Ню Йорк, на една от улиците в района на Манхатън.

Според криминолози обаче тялото е изхвърлено на улицата най-вероятно от преминаващ автомобил, а самата смърт е настъпила на друго място. Медийна бомба хвърли свидетел на убийството - 65-годишният Джордж Хадако, който присъствал на ритуала.

Според него гаджето на Джанет, чието име е неизвестно, я завел на среща с екзорсисти, на която по случайност присъствал и свидетелят. След като изкрещял, че в тялото на приятелката му се е вселил дяволът, мъжът нанесъл редица удари с нож по тялото й.

Джанет искала да стане актриса като дядо си и вече правела първи стъпки в тази област. Тя редовно придружаваше Морган Фрийман по време на неговите филмови премиери.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати