Приключва ли филмовата кариера на Диляна Попова

Диляна Попова

Според клюките във филмовите среди манекенката Диляна Попова, която се изявява добре и като актриса, скоро няма да има щастието да работи с режисьори и сценаристи. Клюкари шущукат, че пръст в това има съпругата на Асен Блатечки, която има позиции в киноцентъра.

Не е ясно дали наистина Диляна няма да може вече да участва в сериали и кино продукции, а самата манекенка не коментира ситуацията. Преди време тя успя да раздели Асен Блатечки от съпругата му и той я остави заедно с детето им.

Двамата с Диляна изживяха вълнуваща любовна авантюра и дори бяха решили да живеят заедно за дълго време. След това обаче двамата разбрали, че любовта е едно, а съвместният им живот - съвсем друго, и се оказало, че не могат да се понесат дълго под един покрив.

Асен Блатечки
Снимка: Светослав Караджов

Не след дълго обаче се появи на бял свят плодът на любовта им - малкият Борил, чието име било избрано от майката. Тя се усамоти след раздялата си с актьора, за да роди бебето си в пълна тайна. След раждането тя се посвети изцяло на бебето и на развитието на модната си линия.

Според клюкарите обаче сега Диляна, която доскоро изкушаваше зрителите от малкия екран и в киносалоните, ще трябва да се опитва да изкара пари от шиенето на тоалети.

Диляна, която преди много време беше гадже на певец Дичо, е от жените, които обичат да ги глезят. Новото ѝ положение на низвергната актриса ще ѝ се отрази зле, което според клюката било и целта на съпругата на Асен, която му прости и го прие обратно в дома им.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари