ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Щерката на Сашо Диков отпрашва в Англия

Щерката на Сашо Диков отпрашва в Англия

Петя Дикова

Телевизионната водеща Петя Дикова, която родителите ѝ галено наричат Пипи, напуска страната ни, за да последва любимия си мъж. Дъщерята на Сашо Диков и актрисата Аня Пенчева е взела това решение след много безсънни нощи, но смята, че ще е щастлива с любовта на живота си.

Любимият на Пипи, която води светско телевизионно предаване, нямал намерение да се връща в родината си, тъй като от години живее в Англия и е доволен от това, което е успял да постигне там. Той предложил на водещата да се премести при него и след доста размисли по въпроса тя взела окончателно решение.

Сашо Диков

Красивата брюнетка, която прилича на майка си, смятала редовно да се връща у нас, за да може да се вижда с родителите си, с които прекалено много е свикнала. Сашо Диков бил на мнение, че дъщеря му трябва да слуша сърцето си, но Аня Пенчева, която е много емоционална, се чувствала доста зле, според нейни колеги. Тя трудно щяла да преживее шока от раздялата, въпреки че Пипи ѝ обещала да се виждат редовно.

Аня Пенчева, която от години живее с по-младия от нея Ивайло Караньотов, изобщо не мислела, че някога ще дойде моментът, в който момиченцето ѝ ще реши да се раздели с нея. Двете са прекалено силно привързани една към друга и за Пипи също било тежко да реши да замине. Тя обаче искала да гради не само семейство, но и кариера в Англия и смята, че опитът ѝ в телевизията ще ѝ свърши добра работа.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ужасен
Ужасен
28.08.2015 16:06
Щом като една от малкото успели млади жени, с известни и уважавани родители, напускат милата ни родина, е може да си представите какво е за обикновенните младежи които все още не са станали миячи, сервитьори и берачи в белите държави. Жалко за нашите деца и внуци, които след две десетилетия ще бъдат управлявани и експлоатирани от малцинствата! Ужас!!!
0
0