Хали Бери би шута на мъжа си

Хали Бери

Холивудската звезда Хали Бери е прекратила окончателно отношенията си със съпруга си - френския актьор Оливие Мартинес. Двамата са пред развод и Хали няма никакво намерение да прощава поредната емоционална изцепка на буйния французин.

Оливие, който е доста по-млад от актрисата, успя да я накара да се омъжи за него преди няколко години, но напоследък прекалявал със сцените на ревност, които граничели с домашно насилие. Хали Бери не се замислила много и след поредното изпълнение от страна на актьора му казала, че няма шанс за сдобряване.

Оливие отдавна е известен в холивудските среди с неприятния си характер. Преди да срещне Хали, той бе силната половинка на певицата Кайли Миноуг и я изостави в тежък за нея момент, когато се възстановяваше от болестта си. На Оливие обаче не му пукаше особено за певицата, въпреки че благодарение на нея успя да получи няколко роли в холивудски продукции.

Хали Бери би шута на мъжа си

Покрай работата си на снимачната площадка чаровният французин успял да свали Хали, която по онова време бе лудо влюбена в богаташа Габриел Обри, от когото има дъщеричка. Чувствата на носителката на Оскар претърпяха сериозен обрат и след като Оливие наби гаджето ѝ, тя реши, че френският актьор е олицетворение на мъжествеността и е добра идея да сключи брак с него.

Нито увещанията на приятелките ѝ, нито думите на роднините ѝ спряха влюбената Хали от сериозната стъпка. След първите няколко месеца романтика Оливие показал истинското си лице и постоянно правел скандали. Преди няколко седмици Хали се отегчила и била шута на актьорчето.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати