Кучето на ди Каприо го вдъхновява за благотворителност

Леонардо ди Каприо

Френският булдог Джанго, който е домашен любимец на холивудската звезда Леонардо Ди Каприо, е неговото вдъхновение за добри дела. Дребното куче вече е на 10 години и е много умно. Леонардо е голям почитател на породата и смята, че френските булдози са едни от най-интелигентните кучета.

Благодарение на Джанго Леонардо се е посветил на добри дела в защита на животните. Джанго ми помага да разбирам животните по-добре, аргументира се актьорът, който все още очаква да дойде денят, в който ще получи Оскар. Обикновено филмите, в които той участва, получават Оскар, както и някои от колегите му, с които работи на снимачната площадка.

Лео не губи надежда и Джанго е голямата му утеха, защото актьорът отдавна е разбрал, че на жените не може да разчита. Преди години голямата му любов беше топманекенката Жизел Бюндхен, която бе сменена от куп красавици, но Леонардо така и не е намерил любовта на живота си.

Френски Булдог

Затова той посвещава много време и хиляди долари на животните от цял свят. Актьорът спасява бездомни кучета в САЩ, внася редовно пари в програми за опазване на тигрите в Азия и не жали средства, за да помогне на бедстващи слонове в Африка.

Лео помага много и на хора в беда, но е един от малкото актьори в Холивуд, които отделят от огромните си хонорари, за да подкрепят благотворителни проекти, свързани с опазването на животни от цял свят, сред които и някои изчезващи видове.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати