Цецо от Биг Брадър: Ирена крие две незаконни деца

Цецо от Биг Брадър: Ирена крие две незаконни деца

Скандална информация поднесе на медиите един от участниците, напуснали Биг Брадър 2015. 38-годишният Цветелин Николов, който се изявяваше като мъж с големи финансови възможности, разкри шокираща подробност от живота на доскорошната си съквартирантка Ирена.

Тази жена е една долна лъжкиня. Тя заяви, че има едно дете, а всъщност научих, че има още две извънбрачни деца, които е родила като млада. Това е станало преди 10-12 години. Защо тя не се закълне, че има само едно дете? Предизвиквам я да го направи, заяви Цветелин пред ВсекиденКом.

Напереният бизнесмен не можа да посочи къде са в момента двете отрочета, които Ирена така умело крие, но допусна, че може би са захвърлени в някой дом.

Пълна лъжкиня! Фалш! Тя е изключително долен човек. Още колко ли неща крие, но всичко ще се разбере, отсече Николов.

Цветелин е категоричен, че не съжалява за нищо, което е казал или направил в Къщата. Той определи характера си като по-темпераментен, но не и като агресивен. 38-годишният предприемач не пропусна да коментира и отношенията си с моделката Силвия.

По думите му той на няколко пъти казвал на разкрепостената мадама, че няма интерес към нея, но тези кадри не са били излъчени в предаването. Сприхавият мачо спомена и кои от съквартирантите са му били най-приятни. Той изрази надежда, че с Екатерина, Пламен Богданов и Кирил ще продължат да се виждат и в реалния живот.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати