Уникални българи вдъхновяват хора с увреждания

Награди Респект

Тържествена церемония по връчването на наградите Respect 2015 ще отличи параолимпийци и други невероятни личности, които са вдъхновение за хората с увреждания у нас. Награждаването ще се състои в култовия столичен РМ club с медийното съдействие на Grad.bg, Ezine.bg, Sanovnik.bg, Gotvach.bg.

На церемонията ще присъстват и миналогодишните носители на призовете. Сред тях бяха параолимпийците Михаил Христов, Стела Енева и Радослав Златанов, както и незрящият певец Ивайло Донков, спечелил риалити шоуто „Гласът на България”. Миналата година бе наградена и фондацията „Очи на четири лапи”, която обучава кучета-водачи за незрящи.

Тази година ще бъдат наградени мъже и жени с невероятен дух, които всеки ден доказват на света колко е важно да се бориш и никога не се отказват.

По време на церемонията известни изпълнители ще поздравят новите носители на призовете и един невероятен татко – Димитър Йовов, който се грижи за болното си момиченце. Церемонията Respect 2015 се организира от Асоциацията на брюнетките в България със съдействието на РМ club.

На церемонията ще бъдат отличени три невероятни момиченца, които показват на всички, че няма значение на колко години си, винаги можеш да помагаш на хора, които имат нужда от подкрепа в труден за тях момент.

Ще бъде награден и млад параолимпиец, който спечели злато за България, както и жена, която надминава границите на възможностите в много отношения.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати