Поли Генова отново намери любовта

Поли Генова

Певицата Поли Генова отново е открила любовта в лицето на млад мъж, който привлича дамските погледи с атлетичното си тяло. Изпълнителката на хита "На инат" била забелязана в компанията на красавеца, с когото със сигурност отношенията й са повече от приятелски.

Поли Генова бе много разочарована от края на връзката си с бившия си приятел Вернер Москов, с когото така и не успяха да намерят общ език за дълго време.

Оказало се, че бившият любим на Поли предпочитал да се посвещава на компютърните игри, вместо да купува най-новите книги, които излизат, както прави певицата.

След като опитаха няколко пъти да възстановят разрушаващата се връзка, двамата взеха окончателното решение да се разделят.

Краят на отношенията им беше предизвестен и много хора го бяха предрекли, тъй като бившият любим на Поли я оставяше да седи съвсем самичка на плажа, докато двамата бяха на почивка.

За Поли връзката й с Вернер била доказателство, че не е добре жената да е по-голяма от мъжа на сърцето си. Любимият й беше по-малък от нея с три години и според Поли това е оказало голямо влияние върху развитието на отношенията им.

В момента Поли е много щастлива и според приятелките й се чувства желана и обичана. Романтичната душа на изпълнителката имала нужда точно от мъж като този, с когото излиза сега - стабилен, влюбен в нея и с усещане за красивите моменти.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати