Ким Катрал доволна, че няма деца

Ким Катрал

Актрисата Ким Катрал, която стана известна като Саманта от Сексът и градът, признава, че е доволна, че няма деца. Блондинката има зад гърба си три брака, но нито един от тях не я е накарал да пожелае да роди от съпруга си.

Ким смята, че съдбата ѝ е същата като на героинята ѝ от сериала. На 59-годишна възраст холивудската знаменитост не може да намери мъж за сериозна връзка. Колкото до липсата на деца, тя е на мнение, че си е спестила доста грижи и време.

Аз съм горда, че мога да се нарека майка на моите ученици, доволна е актрисата, която има школа за начинаещи театрални изпълнители. Тя твърди, че изпитвала към тях майчински чувства, особено към момчетата, което веднага накара майките на младежите да следят изкъсо отношенията им с възрастната учителка.

Ким Катрал няма никакво намерение да осиновява дете и даже се чуди на Анджелина Джоли и Брад Пит, че имат три осиновени деца, при положение, че имат и собствени. Според актрисата не е необходимо да родиш дете или да осиновиш чуждо, за да можеш да се наричаш майка.

Ким има скандален имидж и предпочита да посвещава повече време на себе си и на доста по-младите от нея мъже, с които се усамотява. Актрисата постоянно шокира почитателите си, като се появява на светски партита с огромни деколтета, но без сутиен, въпреки че гравитацията вече си казва думата по отношение на бюста ѝ.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати