Джони Деп - все по-кръгъл

Джони Деп

Актьорът Джони Деп, който стана една от най-големите звезди в Холивуд с ролята си на Джак Спароу в сагата за карибските пирати, дебелее с всеки изминал ден. След като се ожени за красивата си колежка Амбър Хърд, Джони явно е решил, че няма нужда да пази диети като нея.

Почитателите на актьора се надяват това просто да е поредното му превъплъщение и промяната в имиджа му да се дължи на предстояща роля в някой филм. Преди време Рене Зелуегър надебеля с десетки килограми за ролята си в двата филма за Бриджит Джоунс, а Чарлиз Терон успя да вземе Оскар, след като качи двадесетина килограма и погрозня до неузнаваемост за ролята си в Чудовището.

Ако обаче Джони Деп се е занемарил и това е довело до неговото напълняване, едва ли актьорът има шансове да продължи с ролята си на лудия, но чаровен капитан Джак Спароу, който с лекота се катери по мачтите на пиратските кораби.

Самият Джони не коментира изобщо външния си вид и иска да запази пълно мълчание до момента, в който може да говори по темата. Заради цялата тази мистериозност в Холивуд вече пълзи слухът, че съпругата на актьора може би отново се е върнала към пристрастието си към собствения си пол и това е докарало мъжа ѝ до депресия.

Напоследък Джони Деп изглежда доста тъжен, и където и да се появи, на лицето му не се вижда стандартната му усмивка. През последните месеци актьорът работи като луд по снимките на последния филм за карибските пирати, както и в продължението на филма Алиса в страната на чудесата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати