ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джесика Бийл води секс курсове

Джесика Бийл води секс курсове

Джесика Бийл

Образователни курсове по въпросите на секса ще води холивудската звезда Джесика Бийл, която успя да завърти главата на вечния ерген Джъстин Тимбърлейк и да го заведе до олтара. Двамата имат вече и дете - малкия Сайлъс, и точно бременността на актрисата я вдъхновила за новото ѝ амплоа.

След като забременяла, Джесика била много учудена от процесите, които се случвали със собственото ѝ тяло. Тя разпитала свои приятелки и се оказало, че и те са като нея и изпадат в шок от много промени. Затова Джесика започнала да води свое проучване относно въпросите на сексуалното възпитание.

Неотдавна тя обявила на съпруга си за своето решение да води онлайн курсове за дами на различна възраст, като най-малките, въвлечени в инициативата, са тийнейджърки. Джесика смята, че въпреки достъпността на Интернет хората много малко се образоват по въпроси, свързани със сексуалността.

Джъстин Тимбърлейк

Джъстин бил леко шокиран, като разбрал за идеята на съпругата си, но след това заявил, че я подкрепя безрезервно. Джесика набира кандидати за онлайн курсовете си, които започват след броени дни, и напливът е огромен.

В Холивуд шушукат, че може би и актрисата Камерън Диас ще се запише на курсовете на Джесика, тъй като тя доста време се опитваше да направи Джъстин Тимбърлейк свой съпруг. Планът ѝ обаче не успя и най-голямата пречка за това беше разликата във възрастта. Майката на Джъстин била против това синът й да излиза с жена, която е на нейната възраст.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати