Джоли заведе Шайло на пластичен хирург

Анджелина

Анджелина Джоли реши да се прояви като свободомислещ родител и заведе дъщеря си Шайло на пластичен хирург, тъй като момиченцето иска да си сменя пола. Деветгодишната Шайло, която е първородна дъщеря на Анджелина и Брад Пит, е убедена, че е момче и иска това да е ясно на всеки.

Тъй като от бебе е израснала с осиновените деца на Джоли, две от които са момчета, Шайло смята, че и самата тя е момче. Откакто е навършила 6 години, тя иска всички да я наричат Джон и носи само мъжки дрехи. На официални събития тя се появява с костюм и папионка като баща си и братята си.

Брад и Анджелина подкрепят безрезервно дъщеря си и навсякъде я представят като Джон, но според клюкарите в Холивуд те напълно объркват представите на детето. След като изгледала телевизионон шоу за смяната на пола, Шайло помолила майка си да я заведе на пластичен хирург.

Джоли веднага изпълнила желанието на малката, но хирургът ги посъветвал да изчакат поне още пет-шест години, преди да вземат окончателно решение, тъй като в момента организмът на детето все още се развива. Хирургът ги изпратил при психолог, който казал на Джоли да не се упреква, тъй като вината за решението на дъщеря ѝ не е в нея.

Според психолога Шайло има нужда да контактува с повече момичета, за да се осъзнае като представителка на нежния пол. Джоли се успокоила, като ѝ казали, че в пубертета Шайло най-вероятно ще промени възгледите си относно смяната на пола.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати