Дайте име на ново парче на Миро!

Миро

Миро настоява не текстописци, а фенове да изберат име на новата му песен, която трябва да се завърти в скоро време по радиа и телевизии. В социалната мрежа певецът пусна част от припева на бъдещото си парче, като помоли почитателите му да предложат подходящо име.

В песента се разказва за любовта от разстояние и за свободата, която понякога е много по-обвързваща от липсата на свобода. Миро споделя, че самият той е изпитал какво е да обичаш някого, без да може да си близо до него, но въпреки това чувствата си остават силни.

Певецът смята, че понякога свободата е по-обвързваща дори от сватбена халка. Миро дори сравни връзката, в която има свобода, с кожено яке с надпис Freedom. Новото му парче е по музика на Оцко, който пише хитовете на повечето фолк изпълнители.

Деси Тенекиджиева

Предложенията вече заваляха, но Миро все още не е обявил кое от предложените заглавия е избрал. Въпреки че преди броени дни приключи с турнето си из българските градове, Миро не спира да осъществява и новите си проекти. Певецът пусна подборка от снимки с актрисата и певица Деси Тенекиджиева, за която преди време се говореше, че му е повече от приятелка.

Веднага се зашушука, че двамата отново са се посветили на емоцията да са заедно, но не е ясно дали работят по ново парче или просто се отдават на удоволствието да са един с друг. Нито Деси, нито Миро официално потвърждават или отричат същността на отношенията си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати