Елтън Джон имал брак с жена

Елтън Джон

Световната звезда Елтън Джон е имал и друга сексуална ориентация, с която малко от феновете му са наясно. Прочутият певец, който в момента живее със съпруга си Дейвид Фърниш, който от много години се занимава с кино продукции.

Преди повече от 35 години Елтън Джон е имал бурна секс афера със секретарката си Линда Удроу и дори искал да се ожени за нея, но авантюрата им бързо отшумяла. След това Елтън Джон решил да се ожени за немската звукорежисьорка Рената Блауел.

Сватбата им веднага накарала колегите на Елтън да се замислят дали не прикрива нещо с нея, тъй като никой не познавал Рената, а Елтън вече си падал по мъже. Разводът последвал скоро и това допълнително отприщило клюките в музикалните среди.

През 1988 година Елтън Джон официално признал каква е истинската му сексуална ориентация и оттогава престанал да се крие. През 2014 година певецът се ожени за приятеля си Дейвид Фърниш и дори покани на сватбеното тържество целия свят, като публикува покана в социалните мрежи.

Елтън и Дейвид са щастливи татковци на две деца, родени за тях от сурогатни майки. Двойката е убедена, че ще даде необходимото възпитание и добър старт на децата. Елтън Джон е щастлив, че вече е отминало времето на предразсъдъците, които са карали хората с различна ориентация да се крият от обществото чрез фиктивни бракове с представители на противоположния пол.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати