ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Коцето празнува дървена сватба

Коцето празнува дървена сватба

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Константин

Пет години от сватбата си отпразнува певецът Константин, който преди полови десетилетие поиска ръката на красивата си съпруга Надя. Двамата празнуваха поотделно годишнината си, тъй като Коцето е на турне по градовете в САЩ.

Годишнината, известна като дървена сватба, просълзила Надя, която получила по телефона от съпруга си куп красиви думи. Певецът, който въпреки петте години съвместен живот е все още до уши влюбен в своята половинка, ѝ обещал интересни подаръци от пътуването си.

В най-скоро време красавицата ще зарадва певеца със син, който е очакван с нетърпение и от малката дъщеричка на двойката. Коцето дори казал на Надя, че иска до завръщането му децата да са две, а не едно. Певецът е много щастлив, че ще става мъжки татко.

Райна

Коцето и Надя се запознали още когато блондинката била ученичка и постепенно отношенията им ставали все по-близки. В момента, в който певецът и бившата му изгора Райна се разделили, Надя трайно се настанила в сърцето и в дома на изпълнителя. Не след дълго Коцето ѝ предложи и брак, което според клюката ужасно вбесило Райна, тъй като тя така и не получила подобно предложение.

Според колеги на певеца той е запазил добрите си отношения с Райна и от време на време дори се вижда с нея, но не за да си поприказват като стари гаджета, а за да се види с кучетата си Карпузи и Дракон, които останаха да живеят при певицата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest