ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Кайли Миноуг заби младок

Кайли Миноуг заби младок

Кайли Миноуг

Певицата Кайли Миноуг отново е щастлива, след като успя да забие млад актьор, който може да ѝ бъде син. Актьорът Джошуа Сасe, който е по-млад от певицата с 20 години, е лудо влюбен в нея и я кара да се чувства млада и красива, споделя самата Кайли.

Двамата се запознали на снимачната площадка на сериала Галавант, в който Джошуа се изявява в главната роля, а Кайли проблеснала като гост. Когато го видяла за първи път в ролята на борещ се за справедливост средновековен рицар, певицата усетила, че между двамата може да се получи нещо.

Блондинката вложила целия си чар, за да накара Джошуа да я моли за среща и успяла. В момента двамата живеят заедно и актьорът не само се умилява от известното миньонче, което едва му стига до гърдите, но и смята, че това е добър трамплин в Холивуд за него.

Откакто е започнала връзката му с Кайли, Джошуа е канен на повечето лъскави партита в Холивуд, където го придружава певицата. Тя преживя голяма драма с предишния млад актьор, който доби известност и самочувствие покрай нея.

Оливие Мартинез, който привлече вниманието на режисьори и продуценти покрай връзката си с Кайли, успя да се снима в няколко холивудски продукции. След това обаче певицата се разболя тежко и той я заряза точно в този момент.

Малко по-късно Оливие се събра с Холи Бери и дори сключи брак с нея. Неотдавна двамата се разделиха и в момента се чудят дали да водят дела за правата над детето си.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати