ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Благой и Есмер гушкат леопард

Благой и Есмер гушкат леопард

Нина НордНина Норд
Джедай
2k352
Благой Георгиев

Футболистът Благой Георгиев и съпругата му Есмер имат екзотичен домашен любимец - малко леопардче, което тича из цялата къща и се гушка в тях, докато спи. Двамата щедро споделят снимки на малкия хищник в социалните мрежи, но предизвикаха много негативни отзиви.

Нежната половинка на Джизъса, както е известен Благой заради набожните си татуировки, се радва на невръстното животинче като на истинска плюшена играчка. Тя по цял ден го разнася из дома им и го прегръща, защото според нея бил много сладък.

Малкото леопардче, което наскоро е било отбито от майка си, е доста стресирано, но постепенно започва да свиква с новия си начин на живот.

Леопард

Проблемът е обаче в това какво ще се случи с него след няколко месеца, когато вече няма да прилича на плюшена животинка, а ще е истинско диво животно с огромни зъби и нокти.

Тъй като в най-скоро време леопардчето ще порасне, според прогнозите на защитниците на животни то ще бъде зарязано в някой зоопарк.

Проблемът в подобни случаи е, че след като е живяло известен период от време с хора и е свикнало да се чувства като глезено и любимо, животното изпада в голям стрес, като го затворят в клетка и постоянно идват посетители да го разглеждат през решетките.

Много често такива животни умират рано заради големия стрес от смяната на начина на живот и това предизвика гнева на много любители на животните от цял свят.

Те не спестиха на футболиста и половинката му въпроси за бъдещето на животинката, което със сигурност няма да е особено розово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати