ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Том Круз не диша по 6 минути

Том Круз не диша по 6 минути

Том Круз

Том Круз доказа, че е в перфектна физическа форма по време на снимките на последния филм от сагата "Мисията невъзможна". Актьорът, който предпочита сам да прави повечето каскади, доказал, че може да не диша цели шест минути под вода.

Той се обзаложил с каскадьори, с които работи, че ще успее да задържи въздуха в белите си дробове повече от пет минути под вода. Тъй като никой от тях не му повярвал, той се гмурнал, а каскадьорите засичали, за да видят колко може да издържи звездата.

Въпреки че никой не се съмнявал в уменията му, били взети специални мерки за оказване на първа медицинска помощ. Не се наложило обаче да свестяват актьора, тъй като той се появил над повърхността на водата точно след шест минути.

Том, който е на 53 години, всеки ден тренира във фитнес залата, а освен това се занимава и с различни спортове, за да бъде винаги в добра физическа форма.

Том Круз споделил с каскадьорите, че може да задържа дишането си дълго време под вода, като използвал техника, известна на морските пехотинци.

Том Круз отделя много време за физически упражнения, за да докаже на бившата си съпруга Кейти Холмс, че винаги ще е на върха.

Той все още се надява тя да се върне при него, но след като брюнетката поиска развод, мина доста време, преди да му разреши да види дъщеря им Сури.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати