Бони крие ново гадже

Бони

Фолк певицата Бони е в плен на нова любов и прави всичко възможно, за да изглежда по-добре за избраника си. Изпълнителката, която на няколко пъти досега си мислеше, че е открила мъжа на живота си, след това изпада в депресия от поредното разочарование.

В момента обаче Бони цъфти и постоянно се чуди как да обнови гардероба, прическата си и цялостната си визия. Брюнетката дори е решила да промени начина си на хранене и да се храни по-здравословно, за да изглежда още по-добре.

Певицата от години не поддържа връзка с бащата на дъщеря си Михаела. Богаташът Мечи, който живее в северната част на страната, според близки на изпълнителката дори не искал да помага на бившата си приятелка, като изпраща при за детето си.

Бони

Бони постоянно се справя с финансовите предизвикателства сама, а няколкото й досегашни авантюри все са били с мъже, които изглеждат добре, но разчитат предимно на подкрепата на певицата, вместо те да направят нещо за нея във финансово отношение.

Бони, която заради депресия беше загубила много от феновете си, защото не осъществяваше нови проекти, сега се чувствала заредена със сили за нови парчета.

Тя смята скоро да изненада почитателите си с песен, която според нея ще се превърне в хит. Клюкари в музикалните среди шушукат, че Бони може да работи добре само при положение, че любовният й живот е наред.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати