ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Кейт Хъдсън заби бившия на Майли

Кейт Хъдсън заби бившия на Майли

Нина НордНина Норд
Джедай
2k376
Кейт Хъдсън

Актрисата Кейт Хъдсън е лудо влюбена в доста по-младия от нея певец и актьор Ник Джонас и двамата прекарват заедно цялото си свободно време.

На блондинката не й пука, че е по-голяма от гаджето си с повече от 12 години, нито че до неотдавна той топлеше леглото на Майли Сайръс.

Ник, който е най-малкия от тримата братя в музикалната група Джонас Брадърс, се отцепи и направи самостоятелна кариера. Другите му двама братя се отказаха от музикалния бизнес. Въпреки че в групата Ник беше само музикант, се оказа, че пее много добре.

Майли Сайръс

Красавецът напомпа яки мускули и Майли веднага му се нахвърли. Певицата признава, че той е бил единственият мъж, с когото е била готова да прекарва по 24 часа седем дни в седмицата. Въпреки голямата й страст към него Ник се оказа непостоянен и я заряза.

След няколко неуспешни кратки любовни авантюри Ник Джонас успял да накара претенциозната Кейт Хъдсън да изгуби ума си по него.

Майли веднага й се обадила, за да я предупреди, че в най-скоро време ще бъде зарязана като нея.

Кейт обаче изобщо не обърнала внимание на певицата и е убедена, че няма сила, която да я раздели с Ник, освен собственото й решение по въпроса.

Младокът, който редовно участва като водещ на престижни музикални награди, споделил с приятели, че въпреки разликата във възрастта се чувства много добре с Кейт. Той не отхвърля идеята двамата да заживеят заедно някой ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest