Оплюха краката на Амал Клуни

Амал и Джордж

Съпругата на Джордж Клуни Амал бе оплюта от модни журналисти, след като се появи на червения килим със сандали, които разкриха дефекти на стъпалата й.

Красивата жена на актьора, която успя да го накара да й предложи брак, за разлика от предишните му любови, страда от сериозен дефект на пръстите.

Зелените сандали на Амал, които струват 750 долара, разкрили на доволните папараци, че съпругата на Клуни има огромни кокалчета, които са изскочили извън обувките.

Гледката не била много приятна, споделят присъстващи на юбилея на филма "О, братко, къде си? " с участието на Джордж Клуни.

Виктория Бекъм

Със сигурност красавицата съжалява много, че изобщо не се е замислила, преди да избере с какво да мине по червения килим. След като видяла снимките в пресата, тя изпаднала в депресия, още повече че е адвокат и редовно се появява пред сериозни хора.

Амал е ужасена, че сега всеки ще й дава съвети как да се справи с проблема си и дори никога повече да не се появи по сандали на публично място, снимките завинаги ще останат в Интернет.

От същия проблем страда бившата спайска Виктория Бекъм, която обаче изобщо не се притеснява от изхвръкналите кокалчета на стъпалата си.

Актрисата Сара Джесика Паркър, която нашумя със сериала "Сексът и градът" също смело обува фини сандали, въпреки че от тях грозно стърчат кокалчетата на стъпалата й.

Според специалисти подобен дефект се получава най-вече от носене на обувки с високи токчета, а и Сара, и Виктория, и Амал не обичат да носят ниски обувки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати