ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Иън Съмърхолдър пред развод с Ники Рийд

Иън Съмърхолдър пред развод с Ники Рийд

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Иън Съмърхолдър

Красавецът Иън Съмърхолдър, който стана звезда благодарение на сериала Дневниците на вампира, е пред развод със съпругата си Ники Рийд - актрисата от сериала Здрач. Двамата са женени отскоро, но Иън вече е готов за раздяла.

Синеокият хубавец изкарал перфектен меден месец с любимата си, след което започнал да се кара с нея. Причината била във факта, че Иън иска да има деца, а жена му изобщо не иска и да помисли на тази тема. Предишната връзка на актьора - с актрисата от български произход Нина Добрев се срина поради същата причина.

Любовта между Иън и Нина пламнала на снимачната площадка и двамата се чувствали щастливи заедно, но след това актьорът попитал любимата си дали е съгласна да му роди дете. Нина обаче отрязала мераците му и заради това двамата се разделиха.

Нина Добрев

Сега Иън е вбесен от младата си съпруга, която категорично не иска да отговори на желанията му да стане татко в най-скоро време. Иън я е заплашил, че ако до няколко месеца не осъществи мечтата му, може да се сбогува с новата си фамилия.

Когато попитал Ники защо не иска да стане майка, тя отговорила, че актьорската кариера я интересува повече от това да надуе корема и е убедена, че няма да може да се върне на снимачната площадка. Освен това Ники е любителка на пътешествията, а според нея бременността и майчинството ще я ограничат в това отношение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest