ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Риана: Писна ми от тъпаци!

Риана: Писна ми от тъпаци!

Риана

Риана обяви, че няма мъж до себе си. Световно признатата певица е категорична, че оттук нататък ще търси по-умен мъж за себе си.

Изпълнителката от Барбадос споделя, че иска следващият ѝ мъж да е интелигентен, с богата обща култура, както за музиката, така и за всичко останало. Критериите, които тя поставя за бъдещата си половинка, са високи, но не и невъзможни за изпълнение.

Според Риана човекът до нея задължително трябва да говори поне няколко езика. Той трябва да има познания по изкуството или в областта на историята. Изобщо – общата му култура трябва да е доста по-висока от средната.

Певицата откровено отговаря както за връзките си, така и за сексуалния си живот. Според нея до момента е имала достатъчно време, за да усъвършенства уменията си в областта.

Риана си спомня за първото си увлечение, което било, когато била на 11 години. Според нея това е напълно нормално, тъй като момичетата се развиват по-бързо и започват да говорят за момчетата в доста по-ранна възраст.

В началото певицата е била доста притеснителна и смятала, че никога няма да се научи как да се държи с момче. Днес явно тези притеснения са преодолени. Риана имаше бурна връзка с Крис Браун, след което името ѝ бе свързвано с актьора Леонардо ди Каприо, състезателя на формула 1 Люис Хамилтън и рапъра Дрейк.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати