Лейди Гага се вманиачи по кръвта

Лейди Гага

Лейди Гага направо е обсебена от новата си фикс идея, която е свързана с кръвта. Приятелите ѝ вече се чудят дали всичко това е само поза за пред феновете или певицата наистина е започнала да се увлича твърде много по червената течност.

Лейди Гага е много доволна, че участва в петия сезон на сериала Зловеща семейна история. Тя се превъплъщава в ролята на собственичка на хотел, която всяка вечер излиза с приятеля си, за да убива невинни хора по улиците и да пие кръвта им.

Според останалите актьори от сериала певицата се държи доста странно не само на снимачната площадка, а и извън нея. Темата за кръвта започнала толкова да я вълнува, че за нея е напълно нормално постоянно да се маже с нещо червено, имитиращо кървави следи по тялото и лицето ѝ.

Певицата пусна в Инстаграм снимки, на които се е снимала гола до кръста, а тялото ѝ е сериозно омазано с нещо червено. Обичайните средни пръсти, които са сред запазените марки на Лейди Гага, не учудили никого, но страстта ѝ към кръвта направо започва да притеснява близките ѝ.

Темата за кръвта преди години вълнуваше и холивудската красавица Анджелина Джоли. Тя си признава, че буквално е била обсебена от кръвта и обичала да се самонаранява. По времето, когато актрисата беше женена за режисьора Били Боб Торнтън, тя носеше на врата си малка бутилчица с кръвта му.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати