ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джино свалил Джена с лъжа

Джино свалил Джена с лъжа

Джино свалил Джена с лъжа

През 2013 година Джена има участие в Америка. Още в България приятели на Джино решават да си направят шега с фолкпевицата.

Според плана Джино трябва да се представи като милионер със завиден начин на живот. Той трябва да я вземе от летището и да я обгрижва по време на няколко участия, които певицата има в страната.

Джино бързо влиза в ролята на богат бизнесмен и умишлено демонстрира висок стандарт, за да впечатли Джена. Тя остава с впечатлението, че той разполага с поне няколко милиона и бързо хлътва по него. Така започва връзката на Джино и Джена – съградена върху интриги и манипулации.

Връзката между двамата продължава дълго, след като Джена се прибира в България. Те се чуват основно по Скайп, а лице в лице се виждат рядко.

Джино свалил Джена с лъжа

Не след дълго обаче пайнерката разбира истината за Джино. Именно това става и причина за раздялата им.

Запознати твърдят, че цялостният образ, който Джино демонстрира в къщата, е съграден върху същата лъжа, с която е спечелил и Джена. Той не е младият милионер, за когото се представя. Така например автомобилите, в които Джино се е снимал, не са негови, а на шефа му. Той не е собственик на спедиторска фирма, а само шофьор в такава.

Освен за автомобилите Джино лъже и за дрехите и бижутата си. Брадърът се облича с ментета и се кичи с фалшиви часовници.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати