ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Заплашват Крисия с отвличане

Заплашват Крисия с отвличане

Крисия
Снимка: fb

Слави Трифонов е в паника от това, което грози диамантът на шоуто му. Крисия е в опасност заради завист.

Много слухове се носят около детето-чудо Крисия в София и родния ѝ Разград. Според запознати от известно време родителите ѝ получават анонимни заплахи за отвличане.

През последните две години Крисия се сдоби с изключително голяма популярност благодарение на Шоуто на Слави. Освен че успя да възроди цялото предаване, тя се превърна в национално богатство.

Малката Крисия е изключително харесвана и извън пределите на нашата държава, след като спечели престижното второ място на Детската Евровизия.

До момента Крисия бе харесвана от всички, но отскоро родителите ѝ започнали да получават притеснителни обаждания със заплахи за отвличане. Притеснен бил и самият Слави Трифонов, който побързал да увеличи охраната на младата певица.

Това обаче още повече притеснило феновете и роднините на момичето, тъй като говори, че има реална опасност за нея. Освен това всички са наясно, че ако се стигне до искане на откуп, именно Дългият ще трябва да даде исканата сума.

Крисия получава заплата, която е по-висока от тази на много утвърдили се изпълнители, което предизвиква завист у мнозина. Успехът ѝ извън нашите граници пък може да доведе и до заплахи от чужбина, разсъждават почитатели на изпълнителката. Всички се надяват охраната, наета от шоумена, да е добра и да не се стигне до реална опасност за Крисия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати