Шок! Бракът на Катя и Здравко от Ритон бил по сметка

Дует Ритон

Близки до семейство Ритон разкриват пикантни подробности около отношенията им през годините. Оказва се, че те изобщо не са толкова перфектна двойка, за каквато се представят.

Зад широко тиражираната история за дългогодишна любов като по филмите стои една доста тривиална история. Оказва се, че Здравко Желязков е прелъстил пищната Катя Михайлова не толкова заради голямата си любов, а за изгода.

Тогава Катя, кореняк софиянка, от доста заможен род, пълен не само с пари, а и с имоти, била супер изгодна партия за Здравко. Родом от Кърджали, тогава младият певец всячески се опитвал да пробие в столицата и видял перфектна възможност за това в лицето на Катя.

Сватбата на Здравко и Катя била по сметка. Певицата още тогава била добра партия и била ухажвана от не един младеж. Най-упорит се оказал Здравко, в когото младата певица се влюбила с цялото си сърце въпреки факта, че майка ѝ изобщо не го харесвала. Според него този брак бил неравностоен. Тъщата полагала грижи за зет си, но тя така и не го приела.

Бракът със Здравко дал насока на кариерата на Катя. Пред себе си тя имала шанс за филмова кариера и такава на солов изпълнител. Съпругът обаче наложил мнението си, като буквално забранил на Катя да се снима по оскъдно и евтино облекло.

Това отказало певицата да се изявява самостоятелно, а в последствие единствените ѝ изяви били в дует със съпруга ѝ. Именно тя е тази, която носи и големите успехи на Ритон, тъй като без нейните визия, глас и сценично поведение кариерата на дуета щеше да е кратка.

Въпреки че е дала целият си живот на Здравко, Катя остава недооценена. Приближени до двойката шушукат, че едва няколко години след сватбата Здравко започнал да ѝ изневерява доста често. Катя го е хващала не един път, а той не се свенял да лъже по всякакъв начин. Тя пък прощавала всяко прегрешение, тъй като прекалено много обича мъжа си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати