Харисън Форд бавно губи паметта си

Харисън Форд

Една от емблемите на американското кино – актьорът Харисън Форд, губи паметта си. Той е диагностициран със страшната диагноза ретроградна амнезия.

През март месец тази година Харисън Форд претърпя поредния тежък инцидент. Той се разби с частния си самолет на голф игрище в Лос Анжелис, след като машината даде механичен дефект.

Форд притежава право да управлява самолет от 19 години. Той има колекция от 11 самолета, които след инцидента вече са 10.

73-годишният актьор оцеля и се измъкна само с леки наранявания. Въпреки това катастрофата се отрази на психиката му. Форд споделя, че редица моменти му се губят. Той разказва, че когато двигателят спрял, веднага осъзнал, че му предстои сблъсък със земята.

От кулата го предупреждават да тръгне по нормалния път за кацане, но той отказва, тъй като просто няма как да го направи. Това е последното нещо, което актьорът помни оттогава. Следващите пет дни също му се губят.

Звездата не помни нищо от самия инцидент. Смътните спомени се възвръщат бавно дни по късно, но моментът на сблъсъка, както и дните, които прекарва в болницата, са му в мъгла.

Това не е първият тежък инцидент, който Харисън Форд преживява в последно време. През изминалата година на снимките на Междузвездни войни срутване на хидравлична врата вкара актьора в болница с редица наранявания – счупен таз и глезен и голяма рана на главата.

Най-притеснена за състоянието на Харисън Форд е неговата съпруга Калиста Флокхарт - звездата от Али Макбийл. Тя се е съсипала от тревоги заради непрестанните инциденти, които преследват съпруга ѝ.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати