Андреа напусна Пайнер

Андреа напусна Пайнер

Една от най-успешните фолк певица - Андреа, напуска най-голямата музикална компания Пайнер и стартира кариерата си на самостоятелен изпълнител.

Новината за напускането на Андреа бе обявено официално от компанията на Митко Пайнера, без да се дава допълнителни подробности. Според изявлението скандал няма, всичко е следствие на съгласието на двете страни.

Андреа официално е самостоятелна певица от 1 ноември. Освен нея с компанията се разделят едновременно още Крум, Кристиана и Даяна. Говорителите на компанията са категорични, че с всички тях са постигали много успехи, но вече е време да се разделят.

Феновете на Андреа са раздвоени и не знаят как да реагират на новината за напускането ѝ. Някои смятат, че това е знак, че певицата най-накрая е решила да се задоми и да роди дете на половинката си Кубрат Пулев. Други пък смятат, че ще започне работа с нова компания и навярно в нов стил музика.

Вече бившата изпълнителка на Пайнер коментира напускането си в деня на Хелоуин. Във изявление в социалната мрежа тя заяви, че има мечти, които няма как да реализира в тази компания, тъй като методите на работа не ѝ го позволяват.

Тя успокоява феновете си, че няма никакво намерение да спира певческата си кариера, дори напротив – Андреа е категорична, че ще продължи да бъде отдадена на феновете си със същата любов и страст, както до момента.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати