Зара от Биг Брадър ще се жени

Зара

Една от най-популярните реалити звезди у нас - Зара, получи неочаквано предложение за брак. Приятелят ѝ – 25-годишният австралийски плувец и бизнесмен Ерик Уатсън, предложил брак на своята любима в прочутия Ротнест Айланд в Западна Австралия навръх рождения ѝ ден.

Бившата на Христо Сираков от скоро се премеси да живее при своя любим в Дубай. Двойката била в родината на Ерик, за да я запознае той с родителите му. Именно там младежът решил да изненада любимата си с предложение за брак.

Двамата влюбени заминали за романтичния остров на самия рожден ден на Зара на 17-и октомври. Тя решила именно там да отпразнува своя 30-годишен юбилей.

Предложението за брак Ерик отправил изключително непринудено, докато двамата с варненката се разхождали по 11-километровата плажна ивица.

Милионерът не пестил средства и сюрпризирал бъдещата си съпруга със скъп пръстен с диаманти. Светлозара не чакала и веднага казала заветното Да. Това не учудва никого, тъй като тя ясно показа, че Ерик е мъжът за нея, след като още през септември го представи на своята рода.

Докато бе в България, Зара завъртя главите на не един възрастни и опасни богаташи. След като започна връзка с чаровния австралиец, тя избра да отпътува за Дубай, където той се е установил от години.

Това е крайно удобно за бившата телевизионна звезда, тъй като влюбеният младок не пести средства и Зара живее досущ като принцеса, коментират близки до нея.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати