Слави със страшна диагноза?

Слави
Снимка: Шоуто на Слави

Лекарите са поставили страшна и необратима диагноза на Слави Трифонов. Тя ще го остави инвалид завинаги.

От години в медийното пространство шоуменът говори за множествената склероза, която успя да овладее. За влошаващото си състояние в момента обаче той отказва да коментира каквото и да било.

От известно време стана ясно, че Слави Трифонов се движи с инвалидна количка из дома си. Това се налага заради диагнозата скъсяване на крайник. Състоянието е необратимо, а в края му шоуменът ще остане куц и ще прекара остатъка от живота си в инвалидния стол.

Всичко тръгва от преди 6 години, когато Слави счупи крака си в банята на хотелска стая в Стара Загора. Инцидентът е непрестанен извор за шеги в Шоуто на Дългия и до днес, но зад тях се крият необратими последици.

Травмата на тазобедрената става дава начало на нейното износване. Това води до постепенното скъсяване на крака на Слави Трифонов. Не помагат нито инжекциите, нито процедурите. Те само заглушават болките, които той изпитва при всяко движение.

Въпреки това, Дългият не се е отказал и прилага всичко, което може да помогне, за да се спре разрушаването на ставата му. Всяка година шоуменът прекарва 20-дневни курсове за рехабилитация в Павел Баня, тъй като водата там е най-подходяща за неговия проблем.

Ефектът от всички усилия обаче е временен. Лекарите са категорични, че единственият изход за Слави е поставяне на изкуствена става. Водещият обаче се страхува от това и постоянно търси алтернативи.

Именно страшната диагноза и силните болки, които Дългият изпитва при ходене, е причината толкова години да не излиза на сцената. За концерта на стадион Васил Левски се говори, че е изпил огромно количество болкоуспокоителни, за да може да остане на сцената до края.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати