Джена влиза в съда

Джена влиза в съда

Джена, чието име нашумя още повече с участието на бившия ѝ приятел Джино във Вип Брадър, взе изключително странно решение. Даровитата певица влиза в съда, за да се откаже от името си.

Фолк певицата Джена отива на съд и ще се бори до последно, за да постигне желанието си. Оказва се, че тя има доста ексцентричното желание да се откаже от истинското име, което е Десислава.

Джена иска да впише артистичния си псевдоним в личната карта. В миналото тя харесвала истинското си име, но днес всички я познавали като Джена. С този псевдоним ѝ провървяло в живота и тя решила да го направи свое истинско име. Тя дотолкова била свикнала с псевдонима си, че забранила на майка си и баща да ѝ викат Деси.

Фолкдивата смята да подаде молба в съда, с която да помоли компетентните органи името в личната ѝ карта да бъде сменено на на Джена Валентинова Неделчева.

Тя вече се е консултирала с юристи, които са категорични, че ако приложи подобаващи доводи, които да обясняват претенцията за промяна на името, желанието ѝ ще бъде удовлетворено.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати