Патриша Хийтън не се харесва в образа на Дебора

Патриша Хийтън

Една от най-популярните актриси от ситком комедиите – Патриша Хийтън, е позната у нас най-вече като Дебора от сериала Всички обичай Реймънд. Стана ясно, че тя се харесва много повече в образа на друга героиня.

Оказва се, че популярните личности бързо забравят. Патриша, която стана популярна именно с ролята си във Всички обичат Реймънд не харесва образа си на Дебора, защото той много се различава от същността ѝ.

Тя предпочита работата си в сериала По средата. Снимките на комедията започнаха малко след края на хита с Рей Романо и също постигнаха голяма популярност.

Патриша Хийтън смята героинята си Дебора за властна жена, която често игнорира мнението на мъжа си. В реалния живот актрисата не е такава и се съобразява както със съпруга си, така и с роднините му. Това, по което си приличат двете обаче, е дълбоката чувствителност.

Всички обичат Реймънд даде на Патриша невероятен старт и широка популярност. След края на снимките на сериала през 2005 година, тя веднага бе поканена в друга продукция. Ролята на Франки Хек в По средата много повече приляга на актрисата.

Тя споделя, че се чувства много по-добре като мила и добра домакиня и майка, чиято най-важна задача в живота е да съчетава домашните си задължения с работата. Патриша често признава, че работата ѝ в По средата ѝ допада много повече, тъй като няма нужда да играе и просто е самата себе си.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати